Waarom deze samenwerking?LifeChoice
In mijn praktijk werk ik nauw samen met energetisch coach Kees-Jan Pieper van Lifechoice.

Kees-Jan heeft een bijzonder talent om de essentie van iemands probleem te doorgronden en tegelijkertijd de verborgen krachten van een persoon naar boven te halen.

Hij helpt je vervolgens om deze krachten effectief in te zetten.


Hij merkt snel op wanneer je vastzit in verouderde perspectieven die je niet langer helpen en begeleidt je om breder te kijken en nieuwe wegen te ontdekken.


Dit doet hij door middel van diepgaande gesprekken waarin hij continu aanvoelt of hetgeen besproken wordt overeenkomt met jouw gevoelens en ervaringen.


'Kees-Jan heeft al vele mensen geholpen om met een

vernieuwd perspectief hun leven weer op te pakken.'Zijn specialisaties omvatten onder andere burn-out, depressie, chronische stress en onzekerheid ed. Daarnaast helpt hij vaak lichtwerkers, hooggevoelige mensen en therapeuten om weer in hun kracht te komen.

 

Coaching - Begeleiding - Motivatie

Nadat ik iemand uit mijn praktijk naar hem had door verwezen waarbij ik nog wat zoekende was naar haar juiste middel en net niet de vinger erop kon leggen, had hij de essentie van die persoon zo goed te pakken en verwoord naar mij toe, dat ik daarna meteen het juiste Homeopathische middel wist!


Want hij kwam direct tot haar essentie in zijn eerste consult!

En daar draait het in de homeopathie ook om, het middel moet passen bij je essentie.


Van daaruit zijn we steeds meer gaan samenwerken.


En als we die samenwerking hebben met de client, merken we dat ze enorm in een positieve stroomversnelling komen.


De zelfinzichten vliegen deze mensen om de oren en aan de andere kant versterken de homeopathische middelen ook hun zelf genezende vermogen op fysiek en mentaal vlak.

Het geeft een enorm sneeuwbal effect!

Nieuwsgierig geworden?

 

De website is: www.lifechoice.nl 

(ook gevestigd in hetzelfde gebouw in Zwolle)