'Passie voor Homeopathie'

Ik ben nathalie van der Stelt, ik ben gelukkig getrouwd en samen

hebben we 2 lieve dochters. (geboren in 2008 en 2011)

Nadat ik zelf op mijn 22e door homeopathie ben genezen van mijn eczeem,

ben ik deze geneeswijze gaan studeren. 

 

Mijn studie was aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum en na diplomering in 2007 heb ik me gevestigd als Klassiek Homeopaat waarbij mijn consulten vergoed worden via de aanvullende verzekeringen.

Ik ben gestart als Kinderhomeopaat, inmiddels allround homeopaat voor iedereen en auteur van het boek Homeopathie voor Kinderen.

(Link naar mijn boek: klik HIER)


Ik ben er een groot voorstander van dat meer mensen zich meer bewust mogen gaan worden van het op een holistische manier benaderen van ziektes en genezing via o.a homeopathie en andere energetische geneeswijzen.


De laatste jaren besteed ik meer tijd aan het geven van lezingen om mensen te onderwijzen over homeopathie en hen bewuster te maken van gezondheid, oorzaken van ziekten, klachten na vaccinaties en andere gezondheidsgerelateerde onderwerpen.


Nadat iedere patiƫnt of cursist bewuster is geraakt, ben ik blij dat ze deze informatie rijker zijn!

Naast Klassieke Homeopathie en het inzetten van Schussler zouten heb ik ook de opleiding Luisterkindwerker gevolgd, welke ik ook toepas in foto readings in de praktijk en waar nodig inzet. 


Het beroep dat ik uitoefen is heel breed: Ik behandel niet in hokjes, maar ik kan iedereen behandelen van fysieke klachten tot en met psychische klachten. 


Het leuke is dan bijvoorbeeld dat iemand die voor zijn eczeem aan een voet kwam, daarna ook weer veel meer zelfvertrouwen heeft en beter kan slapen. 

Klachten waar ik veel positieve ervaringen mee heb met kinderen zijn:

Waterwratjes, eczeem, KNO problematiek, buik klachten,  slaap problemen, gedragsproblemen, autisme, en alles rondom hoog begaafde kinderen en hoog gevoelige kinderen.


Ik begeleid ook veel ouders waarvan kinderen een ontwikkelings en/of taal achterstand hebben. Ik heb hier een speciaal jaartraject voor zodat uw gezin in dat jaar goed begeleid wordt. (Kan ook op afstand)

Klachten waar ik veel positieve ervaringen mee heb met volwassenen zijn:

Burnout klachten, buikklachten, hormonale klachten, PTSS, Corona of Corona vaccin gerelateerde klachten, etcetera.


Vaak kan dit juist ook goed op afstand, want veel volwassenen hebben door hun jeugdtrauma's een sociale angst ontwikkeld en door met elkaar aan de telefoon te spreken en daarna je middelen thuis gestuurd te krijgen, is ideaal om mee aan jezelf te kunnen werken.


Ik voel het als een voorrecht dit werk te mogen doen!